222017nov.

Detalii despre cabinetul de nutritie din Iasi

Un cabinet de nutritie nu se adreseaza doar persoanelor care doresc sa slabeasca, ci oricarei persoane care vrea sa aiba o alimentatie corecta. Se ofera si sfaturi despre alimentatia copiilor intre 0 si 2 ani, aceasta perioada fiind esentiala pentru o crestere si o dezvoltare cat mai favorabila.

Dupa cum bine stim, trebuie tratata cauza, nu doar efectele. Trebuie eliminate alimentele care nu au efecte pozitive asupra organismului.

In orice cabinet de nutritie se fac masuratori ale indicelui de masa corporala, se analizeaza masa musculara si gradul de hidratare din organism.

Pentru persoanele care sufera de afectiuni cronice precum diabet, boli cardiovasculare, hepatice, digestive sau renale, se recomanda respectarea unui regim alimentar care sa nu agraveze boala.

Serviciile unui cabinet de nutritionism se refera si la avizarile pentru institutii scolare si firme de catering.

Un medic nutritionist nu va recomanda niciodata pastile sau ceaiuri de slabit, ci va alcatui un program sanatos. Nu se recomanda slabirea brusca, ci in timp pentru a nu deregla functionalitatea organismului.

Pe langa studii de specialitate, un nutritionist se bazeaza si pe experienta. Cabinetul de nutritie din Iasi pune la dispozitie un personal cu experienta in acest domeniu, avand recenzii foarte bune.

Singurele pastile care vor fi recomandate sunt vitaminele si mineralele, care au rolul de a restabili un echilibru metabolic.

Alimentatia este foarte importanta, ea constituie 60% din procesul de slabire, alaturi de sport si odihna.

Medicul nutritionist impreuna cu pacinetul vor stabili o greutate corporala ideala la care se doreste sa se ajunga.

Succesul oricarei diete trebuie sa va ambitioneze sa mentineti rezultatele. Exceptiile alimentare se pot accepta, dar nu trebuie sa redevina un obicei.

O dieta trebuie completata de exercitii fizice care sa tonifieze musculatura, pentru rezultate cat mai spectaculoase.

Cabinetul de nutritie din Iasi va ofera servicii personalizate si va urmareste cu atentie evolutia, pentru a ajunge la rezultatele dorite fara a pune in pericol sanatatea.