DR. DIANA VUZA

Cei mai buni medici în echipa Cardiocenter

Dr. Diana Vuza
Medic Specialist Cardiologie

Dr. Diana Vuza a absolvit la Iași, în anul 2007,  Facultatea de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie "Gr. T. Popa". În anul 2013, a finalizat perioada de rezidențiat, având ca specializare Cardiologie, la U.M.F. "Gr. T. Popa" Iași activând ca medic rezident în cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. George I.M. Georgescu”  Iași.

Între anii 2010-2012 și-a completat pregătirea medicala în Paris, fiind afiliata Facultății de Medicina "Pierre & Marie Curie", primul complex universitar științific și medical din Europa. Tot în aceasta perioada a activat ca Medic Rezident Cardiolog în cadrul Spitalului Foch, unul din cele mai bine cotate spitale din Paris.

Afiliată Universității de Medicină din Viena, Dr. Diana Vuza a obținut competență în Ecocardiografie Transtoracică, diplomă emisă de Societatea Austriacă de Cardiologie.

Dr. Diana Vuza are competenţă în Ecocardiografie, iar în prezent activează pentru Diagnosticarea, Tratarea şi Urmărirea Afecţiunilor Cardiovasculare. Totodată, implementează Programul Individual de Prevenţie a Afecţiunilor Cardiovasculare, promovând un stil de viaţă sănătos.