202017dec.

Cel mai bun cabinet de nutritie din Iasi

Alimentatia corecta poate preveni aparitia unor boli, obiceiurile sanatoase ar trebui sa reprezinte o prioritate in viata fiecarui om.

Persoanele obeze se pot confrunta foarte des cu boli ale inimii, hipertensiune arteriala, diabet zaharat si chiar cancer.

Avand o dieta echilibrata, resimtiti si energia necesara pentru a indeplini activitatile zilnice cu succes. In Romania, tot mai multe persoane se confrunta cu obezitate, conform statisticilor, aproximativ 8 milioane de oameni sunt afectati de aceasta boala.

Sfaturile primite de la un medic nutritionist puteti sa le aplicati toata viata, reusind astfel sa va mentineti starea de sanatate.

Orice dieta se realizeaza doar pe termen lung. Obezitatea afecteaza si stima de sine, pacientii pot dezvolta uneori chiar si depresie. Nutritionistul are si bune abilitati de comunicare, pentru a-i ajuta sa depaseasca aceasta etapa.

Cabinetul de nutritie din Iasi va poate ajuta sa va fixati un obiectiv realist, pe care sa il puteti realiza, prin modificarile din alimentatia de zi cu zi.

Fiecare om este unic, de aceea, dietele trebuie sa difere in functie de persoana. Prin interpretarea analizelor medicale se observa starea de sanatate a organismului si astfel, se intocmeste un plan de dieta.

In general, o dieta se tine in medie 6 luni, dupa care se trece la perioada de mentinere. In tot acest timp, se va face saptamanal controlul greutatii, pentru a se observa evolutia.

O dieta nu se bazeaza pe infometare, ci pe alegerea alimentelor cu un continut redus de calorii.

Retelele propuse de un medic al cabinetului de nutritie din Iasi pot fi foarte gustoase si satioase. Dupa ce slabesc, foarte multe persoane iau din nou in greutate, de aceea, se recomanda un program zilnic de mentinere. Se admit si exceptii alimentare, dar foarte rar, maxim de 2 ori pe luna.

Cabinetul este dotat cu aparatura menita sa precizeze indicele de grasime din corp, precum si cantitatea de apa.

Pentru a sti exact cantitatea de mancare pe care o consumati, se recomanda achizitionarea unui cantar de bucatarie.

Este foarte important sa precizati medicului nutritionist istoricul bolii dumneavoastra, pentru a sti exact ce recomandari sa va faca.

Concluzionand, faceti schimbarea de care aveti nevoie in viata, incepand cu o programare la un cabinet de nutritie.